Analiza infrastructura IT

Analiza infrastructura IT Inventariere echipamente IT (hardware si software) si realizare Dosar IT complet. Propuneri de optimizare. Consultanta si training utilizare echipamente si software. Recomandari de imbunatatire a strategiei IT. Situatie centralizata hardware + software; schema retelei locale.

 

 

Elite IT va ofera o imagine de ansamblu asupra situatiei infrastructurii IT, incluzand fise de sistem pentru toate statiile de lucru, precum si evidenta imprimantelor, multifunctionalelor si a altor periferice. De asemenea, in Dosarul IT rezultat in urma procesului initial de analiza se vor regasi si datele de acces pentru reteaua wireless, servere si alte servicii existente.

Managerul companiei va avea acces permanent la ultima varianta a acestui Dosar IT, care se actualizeaza in timp real, dupa fiecare interventie (telefonica, remote sau on-site) care genereaza modificari in structura IT. Pe baza acestor informatii, se pot lua deciziile corecte cu privire la strategia IT de urmat, in concordanta cu obiectivele si bugetele companiei.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta prin intermediul formularului on-line: Click AICI »