Termeni legali


legal

Definitii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni vor avea intelesurile specificate mai jos:
„Site” reprezinta site-ul Internet apartinand Elite IT S.R.L., care se afla la adresa www.eliteit.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind serviciile oferite de catre Elite IT.
„Elite IT” reprezinta societatea Elite IT S.R.L., cu sediul in Bucuresti Sos. Iancului, nr. 37, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/579/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare 32684110.
„Utilizator” reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile SITE-ului.

Conditii de utilizare
Acest site este proprietatea Elite IT S.R.L.
Vizitand acest site confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. In caz contrar, va rugam sa parasiti site-ul.
Elite IT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.eliteit.ro , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii site-urilor in cauza.

 

Drepturi de proprietate intelectuala
Continutul acestui site a fost creat exclusiv in scopul de a furniza informatii despre Elite IT. Datele afisate pe site nu pot fi folosite in scop comercial fara acordul scris al Elite IT, confirm legislatiei romane si internationale de protejare a drepturiloe de autor.

 

Drepturi de copiere
Prezentarea vizuala a acestui website si continutul acestor pagini (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea Elite IT S.R.L. si sunt protejate de drepturi de copiere, incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate.
Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a Elite IT. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.
Este strict interzisa utilizare abuziva a site-ului, intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate aduce prejudicii Elite IT. Modificarile aduse continutului site–ului sunt interzise.

 

Garantii si declinarea responsabilitatii
Elite IT nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la eliteit.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Elite IT fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Elite IT nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site si nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site.
Serviciile si produsele prezentate pe site nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea Elite IT, utilizatorul va accesa sectiunea dedicata, unde va completa formularul aferent. Elite IT isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii utilizatorului.
Elite IT isi rezerva dreptul de a schimba si aduce la zi acesti termeni legali, precum si continutul site–ului oricand, fara o notificare prealabila. Utilizatorul se considera ca accepta oricare astfel de schimbari, drept urmare trebuie sa verifice periodic aceasta declaratie a Termenilor legali.

 

Legislatie
Termenii si conditiile din prezentul document se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Elite IT. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, competenta va reveni instantelor judecatoresti din Romania.